Bedrijfsgebouw Met & Co te Aalsmeer

Project: Bedrijfsgebouw bus- en taxibedrijf Met & Co te Aalsmeer
Opdrachtgever: Met & Co
Start bouw: zomer 2010

Bus- en taxibedrijf Met & Co is grotendeels actief op Schiphol bij het vervoeren van bemanning en passagiers op het platform. Met ruim150 bussen en taxis in bezit is behoefte aan een servicecentrum met werkplaats, spuiterij en wasstraat. Tevens is een nieuwe kantoorruimte nodig.

Aan de Bosrandweg in Amstelveen is een gebouw ontworpen dat op de begane grond lichtheid moet uitstralen en op de verdieping de openheid en gelijkvloersheid van het bedrijf. Met translucent kunststof Rodecapanelen in gevel en overheaddeuren en veel glas op d everdipeing wordt bovenstaande bereikt. Sandwichpanelen in twee kleuren maken het onderscheid tussen kantoor- en bedrijfsruimte duidelijk.