Centrum voor Jeugd en Gezin te Bloemendaal

Project: Centrum voor Jeugd en Gezin in Bloemendaal
Opdrachtgever: Gemeente Bloemendaal
Opgeleverd: 2010

In een oud schoolgebouw in Bloemendaal is het Centrum van Jeugd en Gezin gehuisvest waarin hulp bij opvoeding en opgroeien van kinderen centraal staat. Daarnaast zijn er in het gebouw ook een aantal lokalen van de tegenoverliggende Theresiaschool. De entree is met verschillende kleuren vormgegeven om de eigen toegang duidelijk te maken. In het interieur is met een lichtgroene marmoleum vloerbedekking, een crème-wit omrande zuurstokrode marmoleum ‘karpetten’, een fris en licht interieur ontworpen dat met het vrolijk groen behang en een stoere houten ontvangsttafel een bijna huiselijke sfeer gecreëerd. Openheid en ontvankelijkheid zijn de sleutelwoorden in het thema van het ontwerp.